Atelier


Houd je van kunst of ben je zelf creatief? Kijk eens in het atelier waar je materialen vindt over kunst, tekenen, knutselen, muziek, theater en gedichten. Ben je op zoek naar leuke spelletjes om te doen tijdens een verjaardagsfeestje of ben je gek op moppen? Dan moet je ook in het atelier zijn. Voor kinderen die liever zelf aan de slag gaan liggen de teken- en knutselspullen  altijd klaar, net als de kapla om mee te bouwen. Vraag aan de bibliotheekmedewerker of jouw bouwwerk op de foto mag. Wie weet is jouw foto binnenkort op deze website te bewonderen!

Klik op het schilderij aan de linkerkant om zelf iets te maken. Misschien verschijnt jouw kunstwerk binnenkort hier op de website!

Creatieve talenten gezocht!

Ben jij een creatief talent en vind je het leuk om daar iets over te vertellen, te laten zien of zelfs een workshop te geven aan andere kinderen? Bijvoorbeeld gedichten schrijven, filmpjes maken, toneelspelenIMG 4742, dansen of vliegers maken. Het atelier is een fantastische plek om jouw talent te delen. Stuur een e-mail naar 100talentenjeugdwebsite@obijmond.nl en schrijf waar je goed in bent en wat je hiermee zou willen doen in de bibliotheek.

 

fantasiewereld

 De Bieb Superboek