Agenda

Evenement

Titel:
Talentengesprekken
Wanneer:
di 22 okt 2019 | 11.15 uur - 15.00 uur
Locatie:
Vestiging Beverwijk - Beverwijk

Omschrijving

Talentengesprekken

Doe mee aan de speurtocht naar jouw talent! Leuk, leerzaam en gratis!

dinsdag 22 oktober is Baukje Uilkema op de jeugdafdeling in de vestiging Beverwijk om met je op zoek te gaan jouw talenten tijdens een echt talentengesprek.

‘Heb ik ook talenten? Heeft mijn kind talenten?’ Jazeker. We denken vaak bij talent aan iets waar iemand echt heel goed in is of in uitblinkt. Bijvoorbeeld Ronaldo of Daphne Schippers. Maar wat niet zo bekend is, is dat het er juist om gaat wat je graag doet, waar je blij van wordt en de tijd mee verliest. En als je dat weet en daarmee meer bezig bent krijg je meer zelfvertrouwen en kun je beter omgaan met dingen, die nog niet zo makkelijk zijn.

Soms weet je meteen wat je talenten zijn en soms moeten we samen iets beter zoeken. Geeft niks. Dat maakt het ook zo leuk en spannend.

Tijdens het gratis talentengesprek weten we binnen 20 minuten wat je talenten zijn en hoe die het beste nog meer kunnen groeien. En aan het eind van het talentengesprek krijg je een vrolijk talentenweb mee. Daarop staan alle talenten die we samen hebben gevonden.

Doe je mee?! Ga naar de website, kies een tijdstip voor een talentengesprek en reserveer jouw gratis kaartje. Noteer het tijdstip thuis op de kalender en kom op tijd! 

Wanneer:             Dinsdag 22 oktober 
Hoe laat:              Tussen 11:15 - 14:00 uur, je reserveert een kaartje voor een bepaald tijdstip.
Waar:                   100-talenten jeugdafdeling, vestiging Beverwijk
Voor wie:              Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Kosten:                 Gratis
Met Wie:               Talentencoach Baukje Uilkema 

Wil je Baukje alvast een beetje leren kennen? Kijk dan eens op www.baukjeuilkema.nl Baukje Uilkema

 Leuke activiteiten in de jeugdbieb