Kinderboekenweekfeest
zo 13 okt 2019 | 14.00 uur - 16.00 uur

Kinderboekenweekfeest

KINDERBOEKENWEEK 2019 HORIZONTAL 2

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019 met als thema Reis mee!

Op zondag 13 oktober is het Kinderboekenweekfeest georganiseerd door het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kunst Exposities Kerkplein en Bibliotheek IJmond Noord.

Alle kinderen van 4-12 jaar zijn van harte welkom op het Kinderboekenweekfeest. Tussen 14:00-16:00 uur krijg je bij de garderobe een strippenkaart waarop een activiteiten parcours staat rond het thema reizen. Het feest wordt geopend door burgemeester Martijn Smit waarna een kinderkoor het officiële Kinderboekenweek lied zal zingen. Je kunt o.a. spelletjes doen, koffers sjouwen, koekjes bakken, je laten schminken, voorlezen en een vervoermiddel tekenen met een 3D pen. Boekhandel The Read Shop is weer van de partij met een leuke boekenstand. Illustrator Loes Riphagen geeft een tekenworkshop en je kunt ook haar mooie tekeningen in het echt zien.

Het feest is gratis en vindt plaats in en rond de foyer van het Kennemer Theater.

KBWF2019 1