Leesweken Kinderjury 2019
wo 6 mrt 2019 - zo 19 mei 2019

Kinderjury 2019

De Leesweken: woensdag 6 maart tot zondag 19 mei 2019

Wat is het beste kinderboek van vorig jaar? Dat bepaal jij! Maar niet in je eentje. Alle kinderen van 6 - 12 jaar mogen stemmen op hun favoriete boek uit 2018. De winnaars van de Publieksprijs van de Nederlandse Kinderjury worden op 26 juni bekendgemaakt op tv, radio en in de krant.

Leesweken
Weet jij al welk boek je gaat lezen tijdens de Leesweken? Nee? Neem dan een kijkje in de Leeslijst en ontdek welk boek bij jou past! Je kan kiezen uit verschillende soorten thema’s, bijvoorbeeld spannende boeken, sportboeken of juist grappige boeken. In de bibliotheek hebben we de meeste Kinderjury boeken voor je bij elkaar gezet.

Jurylid

Als jurylid lees je zoveel mogelijk boeken van vorig jaar. In de bibliotheek kun je deze boeken herkennen aan het Kinderjury-etiket. Klaar met lezen? Stem op drie boeken die jij het beste vindt via het stemformulier. Alle stemmen samen beslissen welke boeken de prijs winnen.

Stemmen
Vanaf 20 mei kun je stemmen tijdens de landelijke Stemweek via de website of door het stemformulier op te halen en in te vullen in de bibliotheek.

Klik HIER voor meer informatie.

NKJ18 hero