Klooien met Kinderboeken
Vestiging Beverwijk - Beverwijk

1080x40020px20Banner20Klooien20met20Kinderboeken202 18

Klooien met Kinderboeken

Het is bijna vakantie en dat betekent maar één ding... dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. De Bibliotheek IJmond Noord verrast je met iets waar je helemaal in op kunt gaan!

Denk je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stellen een Klooi-collectie samen voor jou om te komen ontdekken.

Doe mee met Klooien met kinderboeken, het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten, bij een volle stempelkaart ontvang je een echt Klooien met kinderboeken-diploma! En dat niet alleen, iedere deelnemer mag z’n werk exposeren in de bibliotheek!

Er zijn 10 categorieën op je Klooidiploma: Koken, Schrijven/Tekenen, Techniek, Experimenteren, Mooi maken, Programmeren, Stunts, Knutselen, Onderzoeken en Lachen.

Klooi-activiteiten in de bibliotheek

Je kunt zelf aan de slag met de boeken en zo stempels sparen, maar je kunt ook meedoen met de Klooi-activiteiten die we vóór en in de vakantie organiseren: iedere woensdag tussen 15:00 - 17:00 uur. Als je meedoet aan de activiteit verdien je een stempel op je kaart. Kijk in de agenda voor de klooi-activiteiten tijdens de zomervakantie.

Stempels